ÖMDOME OM FLYTT


Smidig flytt

Vi anlitade Elefant Flytt för vår dotters flytt nyligen. Bokningen med Kristina sköttes korrekt, snabbt och med vänlighet. Väldigt bra flyttkillar måste jag säga! Infann sig i tid, jobbade systematiskt, hanterade möbler och bohag med försiktighet. Hjälpte till att plasta in de möbler vi inte hunnit. Artiga trevliga snabba! Vi kommer anlita Elefant Flytt nästa gång och kan varmt rekommendera Elefant Flytt & Express!

Finns inget bättre!  

Om ni ska flytta, kontakta Elefantflytt, det finns inget bättre! Dom flyttade vårt bohag från Stockholm till Hälsingland snabbt, smidigt och till bra pris. De trevliga flyttkarlarna skruvade till och med ihop våra rangliga skåp innan dom lastade – det kallar jag service! Elefantflytt rekommenderas varmt.

Vänliga hälsningar från Britt-Marie och Ging

Fantastisk flytt och städning

Vi anlitade Elefant Flytt & Express för en ganska kort flytt inom Stockholm. Det blev en lång dag för flyttpersonalen som trots en stor mängd kartonger och smala trappor i huset vi flyttade till höll humöret uppe och jobbade på fantastiskt bra. Underbart att också kunna få flyttstädning genom samma firma vilket gjorde att vi kunde lämna nycklarna till flyttpersonalen och inte ens behövde komma till gamla lägenheten på städdagen. Väldigt smidigt med lån inklusive utkörning och hämtning av flyttlådor också, de behövdes verkligen. En stor eloge till Kristina på kontoret för trevligt bemötande och fin service!

Mycket nöjd

Jag kan starkt rekommendera denna flyttfirma. Flytten ordnades på bästa sätt och firman var mycket flexibla och hjälpsamma då vi ville låna flyttkartonger, montering av säng samt hänt av badkar + montering av detta. Flyttpersonalen gjorde mer än jag egentligen kunde begärt. Mycket trevliga och hjälpsamma flyttgubbar med en superbra flyttledare i spetsen. Alla bra omdömen på denna sida stämmer verkligen. Extra beröm också för mycket trevligt bemötande av damen som svarar per telefon och mail. Tack för din och firmans hjälp!

Rekommenderas absolut!

Vi flyttade från Småland till Stockholm. Flyttgrabbarna var på plats på avtalad tid trots lååång resa ned. Själva flytten gick i ett nafs och med glada miner trots svårlastade prylar och massvis av kartonger. Väl framme erbjöd sig till och med flyttmäster att leverera till vår tillfälliga adress också! Och allt detta till ett extremt konkurrenskraftigt pris. Vi är mycket nöjda och kommer att anlita Elefantflytt vid nästa flytt också. Tack!

Trygg och Nöjd med Elefant Flytt

Jag kollade runt på nätet och letade efter flyttfirmor och var i kontakt med flera,
men kände mig inte trygg med någon av dem. Av en slump hitta jag Elefant Flytt och Express.
Ringde genast upp och fick en fantastisk fin service, fick snabbt en offert på flytthjälp och flyttstädning. Elefant flytt har varit grymma och snabba och hjälpsamma och framför allt
flexibla. Kan varmt rekommendera flytthjälp/flytt städning och lån av kartonger.
Kommer garanterat att använda dem vid nästa flytt!!

Bästa flyttfirman!

Har varit med om många flyttar och flyttfirmor genom åren, använder oss numera enbart utav Elefant Flytt, mycket trevligt bemötande, kommer i tid, arbetar snabbt och effektivt, bra pris, vad mer kan man önska sig. Bästa flyttfirman, extremt nöjd, kan bara rekommendera dem till alla!

 

Lämna ert omdöme om vår flyttfirma
Ni kan se alla omdömen om vår flyttfirma på rejta.se


Elefant Flytt AB är flyttfirman i Stockholm. Bekanta er med våra tjänster:
privatflytt stockholm,
flytt stockholm,
kontorsflytt stockhom,
flyttstädning stockhom.