Mer om Flytt


Vi har lång erfarenhet av arbete med flyttjänster och är ett av de ledande flyttföretagen i flyttbranschen. Vi har genomfört tiotusentals flytt och företagsflytt. Tack vare vår personals professionella egenskaper och rimliga priser kan vi organisera vårt arbete med maximal komfort för våra kunder. Vi har nöjda kunder både bland privatpersoner och också företag i Stockholm. Hos oss kan ni beställa nyckelfärdiga lösningar för flytten samt specifika uppgifter såsom montering / demontering och omflyttning av möbler, transport av individuell inredning, möbler och stora objekt, förvaring av tillgångar och annat.
Lägenheter och hus
Ni kan undvika eventuella problem och spara tid om ni anförtror flytten av er lägenhet eller hus till proffsen.  Ni behöver inte oroa er för hur ni kan, på ett korrekt sätt, ta isär möbler, packa ner ömtåliga föremål och flytta på ett stort skåp. Ni kommer också att, på en gång, kunna hitta alla saker efter flytten och kommer inte att behöva lägga flera månader på att ta ut alla sakerna – det här jobbet kommer våra proffs att utföra för er.

 

Företagsflytt
En välplanerad kontorsflytt kommer inte störa arbetsprocessen i företaget eftersom den görs på kortast möjliga tid. Med en proffsig kontorsflytt kan anställda omedelbart gå till sina arbetsuppgifter, utan att slösa tid på möbelplaceringar, installation av kontorsutrustning och uppackning av saker.
Möbler och heminredning
Nerpackning, montering och demontering, lastning och transport av möbler och inredning kan innebära stora svårigheter för icke proffsen. Om du inte är säker på om du kommer att klara av flytten är det bättre att anlita ett flyttföretag som kommer att utföra allt arbete snabbt och med en kvalitetssäkring.
Förpackningar och skyddsmaterial
För dem som har beslutat att utföra en flytt på egen hand kan vi erbjuda all nödvändigt förpackningsmaterial: kartonger, bubbelfolie och sträckfilm, wellpapp och m.fl. Vi erbjuder tjänster för förvaring av personliga tillhörigheter, möbler och utrustning.

 

Lägenhetsflytt
Vi erbjuder flyttjänster såsom transport av möbler och kvalitativa lägenhetsflytter. Det är bäst att anförtro flytten av sin lägenhet till et professionellt flyttföretag. Vad vi tror, ​​är en funktion lägenhet flytta?
Vad är det som utmärker en lägenhetsflytt?  Det är bl.a. förberedelse av möbler och saker till flytten. I synnerhet är det: demontering av möbler vid behov, en korrekt nedpackning av möbler, märkning, packning av ömtåliga föremål och hushållsapparater, packning kläder m.m. Allt detta kräver en individuell strategi och en speciell packningsmetod. Våra proffs kan hjälpa dig att göra det snabbt och korrekt.
Demontering av möbler. Användning av förpackningsmaterial
Vi erbjuder ett av de bästa alternativen för lägenhetsflytt i Stockholm. Vi har ett personligt bemötande och erbjuder flyttjänster av varierande svårighetsgrad.
Våra proffs kan enkelt demontera era möbler och därefter lika enkelt montera ihop dem i den nya bostaden. De kommer att behandla era saker med stor omsorg, packa varsamt ner alla objekt och ställa dem på rätt sätt i flyttbilen
Det bör noteras att vi har alla nödvändiga resurser för att genomföra en lägenhetsflytt:
– Egen flyttbilar;
– Heltidsanställda flyttarbetare som kan plocka isär och sätta ihop alla typer av möbler;
– Tillgång till förpackningsmaterial (sträckfilm, kartonger, bubbelfolie, tejp m.m.);
– Vi ansvarar för säkerheten av den transporterade egendom som finner stöd i ett avtal.

 

Kontorsflytt
I den moderna staden är det många företag som flyttar runt och använder flyttjänster.
Vi kan erbjuda er en komplett lösning för er kontorsflytt.
Kontorsflytt i Stockholm.
Vad får du från samarbete med oss ​​vid din kontorsflytt?
– Du sparar tid. Vi är proffs och kan, på bästa sätt, planera flytten, kartlägga den mest effektiva tiden för din flytt och slutföra den snabbt.
– Vi kan flytta både vanligt kontorsmöbler och också tunga saker såsom kassaskåp, maskiner och annan utrustning.
– Du får en kvalitetsgaranti.

 

Flytta med proffs
Flytt och företagsflytt med proffsen betyder effektivitet, tillförlitlighet och säkerhet.  Vi arbetar efter ett bestämt schema och tar hänsyn till alla särdrag hos flyttevenemang.
Genom att beställa ett flytt hos ett professionellt flyttföretag befriar du dig från följande problem:
Du behöver inte söka någon som kan hjälpa dig att bära alla saker.
Du behöver inte tänka hur du ska flytta på tunga möbler
Du behöver inte tänka på säkerhet och vara rädd att det kommer uppstå lackskador på möbler såsom skåp, byråer, soffor m.fl.
Du kan spara massa tid.
Du behöver inte tänka på hur du ska på rätt sätt placera alla sakerna i flyttbilen.
Du behöver inte tänka på att dina hushållsapparater kan bli skadade under flytten.
Professionella flyttarbetare brukar vara en bra fysisk form och han nödvändiga tillbehör för flytten vilket gör att de kan snabbt och enkelt ta ner alla saker från din bostad och, på ett korrekt sätt, placera dem i flyttbilen så att de inte bli skadade under transporten.
En av de obestridliga fördelarna med professionella flyttarbetare är möjlighet till nyckelfärdiga flyttlösningar.
När du väljer ett professionellt flyttföretag får ni följande:
Företagen följer strikt flyttschemat,
Professionell av- och nedmontering av möbler,
En kvalitativ nedpackning av dina saker,
En säker transport av din egendom,
Flyttstädning och bortföring av flyttskräp,

Fasta avgifter.


Elefant Flytt AB är flyttfirman i Stockholm. Bekanta er med våra tjänster:
privatflytt stockholm,
flytt stockholm,
kontorsflytt stockhom,
flyttstädning stockhom.