FLYTTSTÄDNING


flyttstäd

Det är alltid mycket att tänka på när man håller på och flyttar. Vi hjälper gärna till med flyttstädningen så att du kan koncentrera dig på själva flytten.
Det finns många olika synpunkter på vad som ingår i en flyttstädning. Elefant Flytt har stor erfarenhet och vi använder oss av ett standardavtal med skriftlig nöjd-kund-garanti.
Du kan se på vad som ingår i flyttstädning här. Samt även ta del utav checklista för flyttstädning här.
Garanti

Vi lämnar alltid garanti på flyttstädningen. Det är alltid bra ifall kunden/köparen är med vid besiktningstillfället. Tid för besiktning meddelar av vår person ca 1 timme innan städningen slutförs.

Om du bokar flyttstädning som privatperson så har du väl inte glömt att du kan få skattereduktion på max 50 % för hushållsnära tjänster? Läs mer om RUT-avdraget på Skatteverkets hemsida:

www.skatteverket.se

Avbokning
Avbokning av flyttstädning kan göras senast 24 timmar innan städuppdraget. Avbokningen måste meddelas till kundtjänsten på 08-777 00 53 eller mail info@elefantflytt.se samt sms till 070-777 00 53
Reklamation
Reklamationer ska göras senast 48 timmar efter utfört arbete. Elefant Flytt betalar ingen ersättning om kunden/köparen själv rättar till brister i städningen.

rightChecklista for flyttstadning.pdf
right Flyttstadmall.pdf

 

Beställ flyttstädning eller fråga oss här