PRIVATFLYTT


 

Privatflytt

Privatflytt: Elefant Flytt tar hand om Ert privata bohag. Från en liten lägenhet i stan till villan på landet. Vid större objekt, till exempel vid flytt från villa eller större lägenhet kommer vi och diskuterar fram en lösning tillsammans med kunden samt utför en kostnadsfri besiktning.

Du beställer själv vad du önskar att vi hjälper dig med. Det kan vara allt från emballage av känsliga och ömtåliga möbler, packhjälp av ömtåliga saker så som porslin och kök. Vi skräddarsyr offerten enligt dina önskemål!

 

Beställ privatflytt eller fråga oss här

KONTORSFLYTT


Kontorsflytt

Elefant Flytt utför en total kontorsflyttning med packning, transport och uppackning. Det kan handla om ett par arbetsplatser eller till flera hundra. Vi gör en kostnadsfri besiktning där vi gemensamt med kunden diskuterar en optimal lösning och lämnar därefter ett detaljerat anbud.
Vid större kontorsflyttar är planeringen mycket viktig. Vi flyttar både små och stora företag inom olika branscher och vet av erfarenhet att en företagsflytt ställer andra krav än en flytt av ett privat hem. Ofta är ytorna större, tidschemat pressat och flytten mer komplex.
Med vår fullservice kan du lugnt lämna allt från planering, packning och städning till leverans, uppackning och montering av möbler. Har du frågor om kontorsflytt? Ring oss på
08-777 00 53 eller maila till info@elefantflytt.se

Beställ kontorsflytt eller fråga oss här

FLYTTSTÄDNING


flyttstäd

Det är alltid mycket att tänka på när man håller på och flyttar. Vi hjälper gärna till med flyttstädningen så att du kan koncentrera dig på själva flytten.
Det finns många olika synpunkter på vad som ingår i en flyttstädning. Elefant Flytt har stor erfarenhet och vi använder oss av ett standardavtal med skriftlig nöjd-kund-garanti.
Du kan se på vad som ingår i flyttstädning här. Samt även ta del utav checklista för flyttstädning här.
Garanti

Vi lämnar alltid garanti på flyttstädningen. Det är alltid bra ifall kunden/köparen är med vid besiktningstillfället. Tid för besiktning meddelar av vår person ca 1 timme innan städningen slutförs.

Om du bokar flyttstädning som privatperson så har du väl inte glömt att du kan få skattereduktion på max 50 % för hushållsnära tjänster? Läs mer om RUT-avdraget på Skatteverkets hemsida:

www.skatteverket.se

Avbokning
Avbokning av flyttstädning kan göras senast 24 timmar innan städuppdraget. Avbokningen måste meddelas till kundtjänsten på 08-777 00 53 eller mail info@elefantflytt.se samt sms till 070-777 00 53
Reklamation
Reklamationer ska göras senast 48 timmar efter utfört arbete. Elefant Flytt betalar ingen ersättning om kunden/köparen själv rättar till brister i städningen.

 

Beställ flyttstädning eller fråga oss här

MAGASINERING


Behöver du hjälp med att mellanlagra möbler eller kanske hela bohaget? Kontakta oss så hjälper vi Er med magasineringen!

Elefant Flytt & Express AB samarbetar med Pelican SelfStorage som finns på Lidingö. Pelican SelfStorage erbjuder trygg magasinering i uppvärmda lokaler med brand- och inbrottslarm samt bevakning.

Kontakta oss för priser på tel: 08-777 00 53


Elefant Flytt AB är flyttfirman i Stockholm. Bekanta er med våra tjänster:
privatflytt stockholm,
flytt stockholm,
kontorsflytt stockhom,
flyttstädning stockhom.


 

Beställ magasinering eller fråga oss här

FLYTT TJÄNSTER

  • Privatflytt

    Elefant Flytt tar hand om ert privata bohag. Från en liten lägenhet i stan till villan på landet. Vid större objekt, till exempel vid flytt från villa eller större lägenhet, kommer vi och diskuterar fram en lämplig lösning tillsammans med kunden, vi utför en kostnadsfri besiktning.

    Privatflytt, PRIVATFLYTT STOCKHOLM

  • Kontorsflytt

    Elefant Flytt & Express AB utför en total kontorsflyttning med packning, transport och uppackning. Vi gör en kostnadsfri besiktning där vi gemensamt med kunden diskuterar fram en optimal kontorsflyttning och lämnar därefter offert.

    Kontorsflytt, KONTORSFLYTT STOCKHOLM