Flytt i Stockholm


FlyttFirma Elefant Flytt & Express AB Vi är flyttfirman från Stockholm som sätter kunden i fokus. Vi utför alla slags flytt – och städuppdrag. Huvudområden som vi fokuserar på är bohagsflytt, kontorsflytt och tungtransport. Elefant Flytt utför uppdrag i hela Sverige.

Vår kundkrets består av både privatpersoner och företag i behov av flytt. Elefant Flytt & Express AB betyder trygghet för kunden till bra priser och utmärkt service. Hos oss är kunden alltid i centrum. Det viktigaste för Elefant Flytt är att våra kunder blir nöjda och rekommenderar oss vidare.

Beställ professionell flytt hos oss i Stockholm eller andra delar av Sverige för konkurrenskraftiga priser.

 

Vårt kontor ligger på Lidingö. Kostervägen 3, Baggeby.

Vi arbetar inom Stockholm: Östermalm, Djurgården; Bromma; Maria, Gamla Stan, Högalid; Enskede, Årsta, Skarpnäck; Kista, Hässelby, Vällingby, Spånga; Kungsholmen; Skärholmen, Bredäng; Hägersten, Liljeholmen; Katarina, Sofia; Vasastan, Norrmalm; Älvsjö, Farsta, Vantör.

Och arbetar med flytt och flyttstädning: Upplands-Bro, Botkyrka, Vallentuna, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Vaxholm, Danderyd, Ekerö, Järfälla, Nykvarn, Nynäshamn, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Salem, Sigtuna, Upplands Väsby, Värmdö, Haninge, Huddinge, Österåker.

Se våra omdömen på internet för att övertyga er om att alla våra kunder är nöjda med vår flyttservice!

 

Privatflytt
PRIVATFLYTT STOCKHOLM
Vid större objekt, till exempel vid flytt från villa eller större lägenhet, kommer vi och diskuterar fram en lämplig lösning tillsammans med kunden, vi utför en kostnadsfri besiktning och ger ett fast pris. Vid en mindre bohagsflytt tar vi nödvändiga uppgifter via telefon. Vid de mindre uppdragen timdebiterar vi.

Efter samtal med dig, där vi frågar om hisskapacitet, antal trappor, speciellt ömtåliga saker osv., sätter vi ihop ett lämpligt arbetslag och förklarar vad timdebiteringen innebär. Vill du ha packning utför vi denna med speciellt utbildade packmästare. Vår personal är vana att hantera både ömtåliga och värdefulla saker och tar ditt förtroende på största allvar. För ett förtroende är just vad det är när du låter oss komma in i ditt hem och ansvara för dina personliga ägodelar. Hos oss får arbetsdatorn, finporslinet och de gamla skidorna i förrådet samma omtanke.

Vi vet nämligen att affektionsvärdet på våra kunders möbler och saker många gånger kan vara långt mycket högre än det ekonomiska värdet.

KONTORSFLYTT STOCKHOLM
Elefant Flytt & Express AB har stor erfarenhet av både mindre och större kontorsflyttar. Vi kan delta från början av flyttprojektet och ge våra garanterat värdefulla synpunkter. Fast pris eller timdebitering beroende på flyttens storlek. Elefant Flytt & Express AB utför en total kontorsflyttning med packning, transport och uppackning.

Vi gör en kostnadsfri besiktning där vi gemensamt med kunden diskuterar fram en optimal kontorsflyttning och lämnar därefter offert. Vid flytt av kontor gäller det att ha samspelt och erfaren personal. Vid större kontorsflyttar är planering mycket viktig. Vi flyttar både små och stora företag inom olika branscher och vet av erfarenhet att en företagsflytt ställer andra krav än en flytt av ett privat hem. Ofta är ytorna större, tidschemat pressat och flytten mer komplex.

En liten miss kan bli väldigt kostsam. Vi planerar och genomför flytten på det sätt som är bäst för just din verksamhet, med minsta möjliga störningar i produktionen. Med vår fullservice kan du lugnt lämna allt från planering, packning och städning till mellanlagring, leverans, uppackning och montering av möbler till oss. Kontakta vår transportledning som ger dig råd utifrån just dina behov. Referenser lämnas.

TUNGFLYTT STOCKHOLM
När man behöver flytta tunga möbler eller dylikt kan det vara svårt att klara av det på egen hand. Kontakta då oss för kostnadsfri besiktning och vägledning så hjälper vi dig. Vi har yrkeskunniga packmästare och expressarbetare samt moderna flyttfordon och fullständig utrustning för professionell hantering av ditt hems möbler, konst, pianon, kassaskåp/vapenskåp och andra dyrbarheter. Vi är specialiserade på alla slags tunga transporter och flyttar. Vi har lång erfarenhet och utbildad personal.

BESTÄLL DIN FLYTT HÄR